Izvor: NOVA RS
13.04.2024 u 08:25
0

MELANIJA JE PONOVO DOKAZALA DA JE KRALJICA STILA: Bivša prva dama Amerike spremna je da pokaže svetu svoje pravo lice

Melanija Tramp je spremna za svoj veliki povratak na javnu scenu i to je dokazala na nedavnoj večeri, tokom koje su prikupljena sredstva za predsedničku kampanju njenog supruga Donalda Trampa. Bivša prva dama Amerike oduševila je sve prisutne i odigrala ključnu ulogu u prikupljanju novca. Čini se da je ovog puta spremna da preuzme veću ulogu, a ljudi iz njenog okruženja ističu da Melanija ima plan za povratak u Belu kuću.

Izvori američkih medija koji su prisustvovali nedavnom prikupljanju sredstava, koje je milijarder Džona Polson organizovao za Donalda Trampa, kažu da je bivša prva dama Melanija Tramp odigrala ključnu ulogu i da je doprinela skupljanju novca za svog supruga.

„Melanija Tramp se pojavila kao glavna zvezda na republikanskoj akciji prikupljanja sredstava u kući Džona Polsona vrednoj 100 miliona dolara u Palm Biču“, rekao je izvor za „Pejdž siks“ o događaju za bivšeg predsednika Amerike, koji je prikupio preko 50 miliona dolara.

„Bivša prva dama, koja se na fotografijama obično pojavljuje prilično ozbiljno, kao da nikada nije prestajala da se smeje u subotu uveče i bila je šarmantna i pričljiva sa svim gostima. Spremna je da ponovo bude prva dama i očigledno je uživala u večeri“, naveli su gosti specijalne večere.

Neočekivano, Melanija je bila u centru pažnje i uživala u tome. Kada je bila prva dama Amerike, činilo se kao da joj teško padaju sve javne obaveze uz supruga, što su joj Amerikanci zamerali.

Nije mnogo govorila, držala se po strani i nije obavljala svoje zadatke kao njena prethodnica Mišel Obama. Zbog toga je godinama bila izložena kritikama i kao da je jedva čekala da se Trampov mandat završi.

Međutim, sada deluje kao da se situacija potpuno preokrenula.

BREGOVIĆ SE OSVRNUO NA JUBILARNU GODIŠNJICU BELOG DUGMETA: 50 godina muzičkih veterana uz koje generacije odrasle

 

Melanija je uživala to veče da bude domaćin gostima. Ona veoma podržava kampanju svog muža i kako se približavamo poslednjim mesecima, možete očekivati da ćete je videti više na ključnim događajima, uključujući i konvenciju“, rekao je izvor iz Trampovog štaba.

Količina novca koju je Tramp prikupio tokom donatorske večeri je više nego duplo veća od sredstava prikupljenih na događaju aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena u „Radio Siti mjuzik holu“ prošlog meseca.

„Večeras smo prikupili istorijskih 50,5 miliona dolara za reizbor predsednika Trampa“, rekao je Polson u izjavi za „The Post“.

Prisutni milioneri i milijarderi su platili između 250.000 i 814.600 dolara po osobi za prijem i večeru u Polsonovoj vili na obali okeana, koja je vredna oko 110 miliona dolara.

Prema pisanju američkih medija, milijarder Polson (68) je sada veren sa svojom devojkom Alinom de Almeidom (35), koja je takođe navedena kao domaćica događaja.

A razlog zašto je Tramp prikupio rekordnu količinu novca je upravo njegova supruga Melanija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter