Izvor: Kurir
01.05.2024 u 12:10
2

EVO DA LI ĆE DOĆI DO SUSRETA KRALJA ČARLSA I HARIJA: Otkriveni svi detalji mogućeg ISTORIJSKOG OBRTA, a pominje se i Megan Markl

Približava se dolazak princa Harija u Britaniju. Mlađi sin Čarlsa III i princeze Dajane prisustvovaće 10. godišnjici Invictus games u Londonu, kao pokrovitelj takmičenja. Dugo se polemisalo da će mu se pridružiti Megan Markl i njihova deca Lilibet Dajana i Arči Harison. Zna se sada odgovor, a trenutni presek stanja nagoveštava i da li će doći do njegovog susreta sa ocem Čarlsom.

Megan Markl neće doći u Britaniju, ali će iz SAD otići za Nigeriju gde će se sresti sa princom Harijem. Portparol čuvenog para je to potvrdio pa vojvotkinju od Saseksa nećemo videti u katedrali svetog Pavla na proslavi 10. godišnjice Invictus Games.

Poseta Megan Markl i princa Harija Africi biće insipirisana pomenutim takmičenjem. Hari će se tamo uputiti direktno iz Britanije.

Princ je poslednji put bio u Londonu u februaru kada je posetio oca nakon što je rečeno da kralj koji se juče vratio javnim dužnostima, boluje od raka. Bila je to kratka poseta koju su neki ocenili kao korak dalje ka boljim porodičnim odnosima a neki kao nedovoljno snažnu da popravi porodinu situaciju, ipak moglo se čuti da je kralju veoma stalo da se stanje u porodici popravi.

Pre vesti da Megan Markl neće stići u Londonu navodila su se ova dva uslova kao ključni detalji u njenoj odluci o dolasku u Britaniju. Komentarisalo se čak da su Kejt Midlton i Vilijam pružili ruku pomirenje i da bi voleli da nakon dužeg vremena vide decu vojvotiknje i vojvode od Saseksa.

Međutim, u većini prognoza isticano je da Megan ipak neće biti sa Harijem u Londonu jer zna da nije omiljena u Britaniji, a i zbog svih porodičnih skandala iz prošlosti. Sa jedne strane, propalo je potencijalno pomirenje, ali sa druge, izbegnut je možda i veći skandal koji bi izazvao njen dolazak bez susreta sa Harijevom porodicom. Možda je izbegnuta i dodatna negativna medijska pažnja.

Hari je u intervjuu nakon boravka u Londonu rekao da će dolaziti u Britaniju i da će viđati porodicu u svojoj domovini koliko god to bude mogao.

Njegovom dolasku u Britaniju i odluci Megan Markl prethodio je i ovaj sudski spor za koji mnogi smatraju da je imao uticaj na rasplet događaja. Hari dolazi u domovinu prvi put nakon te sudske odluke.

Megan je samo tri puta nakratko bila u Ujedinjenom Kraljevstvu otkako su ona i Hari napustili dužnosti viših članova dvora. Izvori bliski vojvotkinji ranije su rekli da je ona završila sa Britanijom i da ne želi dramu.

Bakingemska palata odbila je da komentariše Harijevu posetu i to da li će se princ sastati sa ocem.

Kako saznaje Daily mail, raspored obaveza kralja Čarlsa je tog dana, osmog maja, veoma prebukiran, on će obaviti svoj nedeljni sastanak sa premijerom Rišijem Sunakom i nada se da će prisustvovati prvom prijemu u bašti u Bakingemskoj palati ovog leta što će biti njegov najveći javni angažman otkako mu je dijagnostikovan rak.

Ne očekuje se da će se stariji članovi kraljevske porodice i pridružiti princu Hariju na događaju Invictus Games u Ujedinjenom Kraljevstvu. Dok je u februaru boravio u Londonu, nije se sreo sa Vilijamom i Kejt Midlton.

Hari će imati važnu ulogu u katedrali svetog Pavla u Londonu osmog maja, ali se ne pominje prisustvo bilo kojeg starijeg člana kraljevske porodice.

Pretpostavlja se će Hari odsesti u hotelu kao što je bio slučaj i u februaru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EVO DA LI ĆE DOĆI DO SUSRETA KRALJA ČARLSA I HARIJA: Otkriveni svi detalji mogućeg ISTORIJSKOG OBRTA, a pominje se i Megan Markl”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter