Izvor:
28.01.2024 u 11:41
0

DAME UČITE OD NJIH: Postoji nešto posebno, odvažno i primamljvo u stilu Italijanki što kod mnogih žena budi želju za kopiranjem modnih „kombinacija“(VIDEO)

Iako se često piše o modnom stilu Francuskinja koje se nazivaju i najbolje obučenim ženama na svetu, i u Italiji postoje dame koje se mogu pohvaliti besprekornim stilom.

Postoji nešto posebno, odvažno i primamljvo u stilu Italijanki što kod mnogih žena budi želju za kopiranjem modnih „kombinacija“.

Deo talijanske mode je i sofisticranost ekspermentisanja, a Italijanke znaju kako da izgledaju uglađeno bez obzira na to šta nose.

Takođe, one ne propuštaju priliku da se modno zabave.

Italijanke imaju poseban modni stil, a ako biste krenuli u tom smeru, u nastavku donosimo njihova četiri saveta za slaganje vrhunskih modnih kombinacija.

Ne bojite se da mešate boje i printove

Italijanke se ne boje da rizikuju, a istovremeno znaju i kako da kombinuju boje i printeve, što nije uvek jednostavan zadatak.

One ne beže od boja koje njihov stil čine zabavnim i vrednim divljenja.

Ne preterujte

Italijanke znaju kako i kako da pronađu savršenu ravnotežu prilikom oblačenja ali i da svako svoje „izdanje“ prilagode „prilici“. One nikad ne preteruju.

Čuvajte „party“ haljine za večernje prilike

Jedno od pravila kojeg se pridržavaju modno „osvešćene“ Italijanke jeste to da se svečane haljine nose kada padne mrak. Bitno je naglasiti da jednom kada padne mrak sve dolazi u obzir – i perje i metalik materijali i šljokice i sve drugo.

Pazite na balans kada su u pitanju „šlicevi/prorezi“

Italijanke vole da izaberu jedan deo tela koji će „izložiti“ pomoću „šlica/proreza“. Bitna im je ravnoteža pa uz, na primer, gola leđa neće kombinovati nikakve dodatne izreze, šliceve ili proreze. Ako je prorez na donjem delu, gore će birati nešto zatvorenije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter