Izvor: Alo
18.04.2024 u 12:36
0

IZNENADILA FANOVE: Pohvalila se novom bojom kose, sve joj stoji!

Rijana zna kako da se obuče za svaku priliku

Njena nova boja kose je nekoliko nijansi svetlija od zlatno plave kose koju je nosila na Koačeli samo nekoliko dana ranije, a pratila ju je jarko crvena usna sa svetloružičastim rumenilom.

Pevačica je nosila sako zelene boje i tamnosmeđi kombinezon i stajling upotpunila narandžastim naočarima za sunce.

MELANIJA JE PONOVO DOKAZALA DA JE KRALJICA STILA: Bivša prva dama Amerike spremna je da pokaže svetu svoje pravo lice

Pop diva jako polaže na udobnost u svom stilu otkako je postala mama. Sa reperom A$AP Rokijem dobila je sina RZA u maju 2022. i Riotu, u avgustu 2023.

„Provodim vreme čuvajući decu, a onda pomislim: ‘Koja je najudobnija odeća koju mogu da nosim kada sam sa njima? Šta im neće biti neudobno ili da se ja osećam kao da ne mogu da ih držim kako treba?’ Mame su u stvarnom životu lenje u odeći“, rekla je ona.

Rijana se našalila da se zbog njenih nedavnih stilskih izbora oseća „ružno“ pored svog partnera koji je zvezda nove kampanje Bottega Veneta pre proleća 2024.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter