Izvor: kurir
30.04.2024 u 21:47
0

EVO SA KIM DUŠKO TOŠIĆ UŽIVA U DUBAIJU: Reagovala i Karleuša na fotografije sa egzotične destinacije (FOTO)

Duško Tošić pohvalio se da kraj aprila provodi u Dubaiju, a odgovor na pitanje koje mnoge intrigira – sa kim uživa na luksuznoj destinaciji, dala je njegova naslednica Nika.

Ova šarmantna devojčica koja je svojim humorom i iskrenošću osvojila srca javnosti, podelila je fotografije iz Dubaija uz naznaku da se trenutno tamo i nalazi.

instgram/prinscreen

– Mamin anđeo – napisala joj je Jelena ispod fotografija.

Jelena Karleuša nedavno je priznala je da i dalje voli još uvek zvaničnog supruga Duška Tošića.

Mnogi ne veruju da je Karleuša još uvek u braku sa Tošićem, a ona je sada, posle nekog vremena, otkrila detalje iz njihovog zajedničkog života.

– Ljudi su u šoku kada kažem da smo još uvek u braku. Svi su mislili da smo se razveli, ali eto, nismo. Svi misle da ne živimo zajedno, ali eto, živimo. Situacija je očajna jako dugo, jer nisam neko ko laže. Meni je žao zbog toga, jer smatram da Duško i ja nikada ne smemo da budemo neko ko se gleda preko bilo kakvog nišana – rekla je Karleuša koja se prisetila razvoda svojih roditelja.

– Uvek gledam moja Divna i moj tata… Razveli su se kad sam imala 7-8 godina, a do njene smrti su imali divan odnos. To je ona prava stvar. Duško je tu malo drugačiji, on je jako tvrdoglav i nije znao da se snađe pod velikim pritiskom. Samo da je malo drugačije odigrao medije, mi bismo pobedili.

– On je otac moje dece i član moje porodice. Smatram ga za najrođenijeg, zbog koga nih skočila na metak i na desetoricu i život dala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter