Izvor: NOVOSTI
21.05.2024 u 21:04
0

MOŽDA POSTOJI NADA DA GRČKA IPAK BUDE UZDRŽANA: Pogledajte poruku predsednika Vučića iz NJujorka

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić povodom najavljenog donošenja rezolucije o Srebrenici čiji su ko sponzori Nemačka i Ruanda obratio se iz Njujorka i uputio je apel Grčkoj.

Predsednik Vučić veruje da Grčka možda ipak neće glasati za rezoluciju.

„Radili smo naporno i imamo mnogo prijatelja. Mnogima je teško i oni su pod velikim pritiskom. Pojavili su se vesti kao da je sigurno da će Grci da glasaju za rezoluciju. Ja ne verujem u to, ja verujem u naše grčke prijatelje, verujem u našu grčku braću. Verujem u mnoge druge da će pokazati svojim glasom koliko poštuju svoje srpske prijatelje i pozivam ih da budu uzdržani, znam da ne mogu da budu protiv“, naveo je predsednik Vučić u videu objavljenom na Instagramu i dodao:

Molim grčku braću i prijatelje da budu uzdržani!

„Hvala svima u Srbiji. Pozivam sve naše prijatelje širom sveta da još jednom podignu glas u zaštitu slobodarskih malih naroda koji nemaju veću zaštitu od Generalne skupštine UN. I hvala svima građanima Srbije na ogromnoj podršci. Kao što rekoh, nema nazad, iza nas je samo Srbija. Pobediće Srbija“!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter