Izvor: zadovoljna
21.05.2024 u 21:31
0

LJUBAV I SEKS: 3 savršene seks poze ako nemate mnogo mašte pod čaršavima

Nisu svi spretni u krevetu, ali jednostavnost ne znači uvek da je nešto dosadno. U spavaćoj sobi najbitnija je strast, a ako je ona prisutna i ‘najdosadnija pozicija’ će biti vrlo uzbudljiva.

Na sajtu Večernji.hr izdvajaju poze za one koje nemaju mašte i ne žele previše da eksperimentišu, ali ipak žele da uživaju pod čaršavima.

Na vrhu sveta: Muškarac leži na leđima s jastukom ispod zadnjice, a žena je na njemu. Penetracija će u toj poziciji biti jača, pa će i sam osećaj biti bolji.

Duh: Ako imate ogledalo u blizini, stavite ga ispred sebe i sedite na krevet. Muškarac sedi na krevetu, a žena njemu u krilu. Žena određuje tempo, a muškarcu su slobodne ruke da radi šta želi. A sve još i možete videti zbog ogledala pred vama.

 

Slepa igra: Lezite na pod i stavite povez na oči jedno i drugo, pa se prepustite strastima. Istražujte sopstvena tela, milujte se, ljubite…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter