Izvor:
30.05.2024 u 19:25
0

TOP LISTA DESET NAJBOLJIH: Ovi muškarci su najbolji u krevetu, PROVERITE IMA LI SRBA

Sigurno svaki muškarac misli za sebe da je najbolji ljubavnik, ali jednostavno, realnost je drugačija – to nije tako.

Neko je u tome loš, a neko zna da učini da se žene osećaju kao u raju. Postavlja se pitanje – ko su najbolji ljubavnici na svetu? I u ovom tekstu nije napravljena paralela između debelih i mršavih ili plavih i crnih, već između pripadnika različitih nacionalnosti.

Na našu, ali i vašu sreću, istraživanje koje se pozabavilo ovim pitanjem donosi odgovore. Napravljena je anketa koja je ponuđa u zemljama širom sveta i u kojoj su ispitivane samo žene. Žene su morale da kažu s kojim muškarcima su spavale i koji muškarac je po njihovom mišljenju bio najbolji.

Ispitan je veliki broj žena i naučnici su na kraju uspeli da dođu do odgovora – ovo je top lista najboljih ljubavnika:

1. Španci

2. Brazilci

3. Italijani

4. Francuzi

5. Holanđani

6. Južnoafrikanci

7. Australijanci

8. Novozelanđani

9. Danci

10. Kanađani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter