Izvor: Kurir
02.05.2024 u 21:00
1

PEVAČA DOČEKALO IZNENAĐENJE: Dobio je veliki aplauz!

Pevač Nikola Rokvić već jedanaest dana pešači do krajnjeg cilja, Egine, do koje će prepešačiti čak 1.060 kilometara, a gotovo svakodnevno se na društvenim mrežama pojavi po koji njegovo snimak od strane ljudi koji ga susretnu.

Inače, nakon što se danas, 2. maja, oglasio i svoje pratioce obavestio da se nalazi na poslednjoj destinaciji u Srbiji, pojavio se novi snimak.

Na TikToku je osvanuo snimak na kojem se vidi kako je tokom svog puta Nikola naišao na ljude koji su podržali njegovu misliju, a tom prilikom im je zapevao hit svog pokojnog oca: „Tri u jednoj“.

OVAKO SU TOŠETOVI RODITELJI ŽIVELI NAKON SMRTI SINA: Prvi komšija otkrio kako funkcionišu 16 i po godina nakon tragedije

Njega je jedna devojka usnimila nasred ulice, dok je pevao meštanima mesta u kojem se našao, a oni ga oduševljeno pozdravljali aplauzima.

„Srećno Nikola, i neka te čuva Bog“, „Ovaj čovek je čudo“, „Bravo, ti si pravi primer svima“, „Ti si naš kralj“, samo su neki od komentara…

Podsetimo, oglasila se i njegova supruga Bojana, koja je mnogima dala odgovor na pitanje koje najviše zanima javnost poslednjih dana – a tiče se njihove porodice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PEVAČA DOČEKALO IZNENAĐENJE: Dobio je veliki aplauz!”

  1. Blago majci koja ga je rodila,i nama što ga imamo kao svetli primer mladog zdravog lepog pametnog i uspešnog predstavnika našeg naroda i omladine kojoj ostavljamo našuma otadžbinu ,u nadi da će popraviti ono što smo nesvesno loše radili sa njom.Divan mladić hrabar i postojan,Srbin ,za primer.Samo napred sinko najlepše želje tebi i tvojoj porodici.Pratimo te!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter