Izvor: Kurir
02.05.2024 u 13:26
0

OVAKO SU TOŠETOVI RODITELJI ŽIVELI NAKON SMRTI SINA: Prvi komšija otkrio kako funkcionišu 16 i po godina nakon tragedije

Prošlo je šesnest i po godina otkad je u saobraćajnoj nesreći poginuo Toše Proeski, za koga su mnogi tvrdili da će zbog svog božanstvenog glasa postati najveća balkanska zvezda. A pored toga što je imao glas kao anđeo, Tošeta su krasile i anđeoske osobine, o kojima i danas pričaju svi oni koji su ga poznavali.

Njegovi roditelji se nikad nisu pomirili sa njegovom smrću, a nedavno je njihov komšija govorio o njima

– Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Ceo narod, ceo Balkan je tugovao. – rekao je Tošetov komšija za Blic, dok roditelji nisu imali snage da govore za medije. Oni su živeli mirno i povučeno, u Kumanovu, u kući na čijem zidu je iscrtan lik njihovog sina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter