Izvor: NOVASHOW
30.04.2024 u 20:00
0

BILA JE PONOS BATE ŽIVOJINOVIĆA: Vratila se iz inostranstva kako bi sa dedom provela njegove poslednje dane, školovala se na tri svetska fakulteta i pleni lepotom FOTO

Posmrtni ostaci Velimira Bate Živojinovića danas su premešteni u porodičnu grobnicu u selu Koraćica.

Time je ispunjena Batina poslednja želja – da počiva pored svoje supruge Julijane Lule Živojinović, te su njegovi posmrtni ostaci iz Aleje zaslužnih građana premeđteni u Koraćicu.

Bata je u braku sa Lulom dobio dvoje dece, sina Miljka i ćerku Jelenu koji su im podarili šestoro unuka. Posebnu pažnju medijima privlači Batina unuka Dina Živojinović sa kojom je glumac i proveo poslednje trenutke svog života.


„Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra“, rekla je Dina jednom u emisiji


Dini je uručena i diploma Diplomatske akademije u Beogradu.

„Nakon marljivog truda, učenja i rada, mnogobrojnih položenih ispita i potpuno novog, dragocenog iskustva, nastavljam sa usavršavanjem za dobrobit naše Srbije. Zadovoljstvo je i čast raditi s kvalitetnim i stručnim ljudima od kojih može puno da se nauči, a onda dolaze i rezultati. Hvala svima koji su bili uz mene u proteklom periodu“, istakla je ona tada.

 

Studije je završila na Sorboni, u Kaliforniji i Londonu, a posebno zanimljivo jeste to da je tema njenog master rada vezana za jednu od najpoznatijih uloga njenog dede – Valtera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dina Živojinović (@dzivoj)

„Studirala sam književnost na Sorboni, komunikacije u Kaliforniji, master iz antiterorizma završila sam u Engleskoj… U Londonu sam radila godinu, dve. Uhvatila me je nostalgija za Srbijom, imala sam ‘burnout’, javila se i depresija i shvatila sam da je ono što mi najviše nedostaje porodica. Kada sam došla kod babe i dede, shvatila sam da je i njima porodica najviše nedostajala. Sve se lepo poklopilo i ostala sam ovde“, rekla je ona iskreno.

Istakla je i da ne razmišlja o povratku u inostranstvu.

„Ljudi su mi često govorili da se čude što sam tako normalna, komunikativna, što pričam sa svima… Šta znači normalna? Takav je bio i Bata, i te vrednosti su prenete na nas. Deda je bio narodni čovek. Najlepše mi je kada sam na Kosmaju. Mogu da odem u Pariz kad god hoću, ali nije to to“, zaključila je Dina Živojinović u emisiji, preneo je „Telegraf“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter