Izvor: Blic
02.05.2024 u 16:50
0

BEOGRAĐANKA IZGLEDOM PRIVUKLA MNOGIMA PAŽNJU: Njen odgovor će vas iznenaditi

Naša simpatična reporterka Tanja već mesecima zaustavlja devojke po Beogradu i pita ih gde su kupile svoju odevnu kombinaciju i koliko ista košta. Odgovora i autfita ima raznih - do onih skupocenih komada, pa sve do onih koji su kupljeni u radnjama sa polovnom odećom.

Međutim, posebnu pažnju privukla je jedna Beograđanka koja je bila brutalno iskrena. Naime, ona je Knez Mihailovom ulicom šetala u stajlingu koja je oličenje elegantnog i poslovnog stajlinga, a iznenadićete se kad čujete gde je kupila određene odevne komade.

Na pitanje „gde si kupila stvari“, ova Beograđanka je odgovorila:

„Kinezara sve, ako mi veruješ. Torba je „turški“ „Replay“ 10 evrići. Sako je „H&M“. Majica je 300 dinara, sekn-hend. Ova suknja je negde iz Švajcarske i ovo su mamine italijanske čizme, ali ukradene od nje“, ispričala je kroz smeh.

KAKO DA OSTANETE ZDRAVI ZA VREME PRAZNIKA? Sledite ove korake i sve će biti u redu

U komentarima ispod videa koji je pregledalo skoro 150.000 ljudi, mnogi su se oduševili koliko je iskrena, te su istakli da je „prava kraljica“.

„Ahaha, koja legenda! Bravo“, „Ona je dokaz da kada neko ma stila može i krpu da ogrne“, bili su samo neki od komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter