Izvor: Kurir
02.05.2024 u 16:10
0

UŽASNA SAOBRAĆAJKA: Automobil sleteo sa puta, ima mrtvih

Jedna žena je poginula, a druga je teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Kotor Varoša, saznaju "Nezavisne novine".

Tragedija se dogodila kada je pežo, u kojem su se vozile, sletio sa puta Banjaluka – Teslić oko 13 sati, u mestu Rujevica, opština Kotor Varoš.

Kako „Nezavisne novine“ nezvanično saznaju, Kotorvarošanka koja je vozila automobil je teško povređena i prevezena je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, a na mestu suvozača bila je njena sugrađanka koja je usled povreda preminula.

ZLO… SRBIN KOJI JE RATOVAO ZA HRVATE KANDIDAT ZA MINISTRA: Mišić pucao u Vukovaru na vojnike JNA, ali i na ROĐENOG BRATA

U toku je uviđaj ove saobraćajne nesreće, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Saobraćaj se odvija neizmeničnim propuštanjem vozila.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter