Izvor: blic
01.05.2024 u 21:10
0

BUBAMARA PONOVO ŠOKIRA: Dara se ne smiruje, žestoko izvređala Slobu Radanovića

– Prvi maj je praznik rada, a ja, kao samostalna žena koja radi toliko godina, istinski sam simbol istog. Ne treba meni šlem, hilti ili bušilica na fotkama kao mojim koleginicama. Ja sam dovoljna sama po sebi jer sam žena-radnik. Pevačica-radnica. Zvezda! Sve sam stvorila sa ovih deset pristiju- rekla je Dara, koja se pritom prisetila i svog prvog honorara.

 

– Prvi honorar sam zaradila još kao devojčica, 1992. godine. Još uvek sam išla u srednju Saobraćajnu školu, a uveliko sam pevala sa bendom „Dara Bubamara“. Nisam mnogo para uzela, ali sam bila srećna i ponosna na sebe. Novac sam dala roditeljima, ali sam i najbolju drugaricu odvela u šoping. Još uvek se sećam minđuša i džempera sa štrasom koje smo kupile. Ništa se ni danas nije promenilo, sve što zaradim ja poklonim – iskreno je rekla pevačica.

Dara se posvetila karijeri, te priznaje da kućne poslove ne ume da obavlja.

– Iskreno, ne znam ništa da radim po kući. Da moram – znala bih. Imam rođenog brata da uskoči i ženu koja mi sprema po kući i oni mi pomažu da zamenim sijalicu i popravim sve što je u kvaru. Ne radim ništa, hvala Bogu, ali, ukoliko bi to bilo potrebno, naučila bih – objasnila je Dara i otkrila da li joj fali muška ruka u kući.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter