Izvor:
01.05.2024 u 19:56
1

DESETI DAN HODOČAŠĆA: Ovako Nikola Rokvić provodi 1 maj, meštanin otkrio tajne šume kroz koju pevač prolazi

Nikola Rokvić već deset dana putuje do Grčke, i to sve to bez ikakvog prevoznog sredstva, a krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće.

Danas, za 1. maj, kada se mnogi ljudi odmaraju i druže u prirodi sa svojim najmilijima, pevač nastavlja svoje putašestvije i to kroz šumu na planini „Kukavica“. Na ovom terenu pridružio mu se i meštanin Miloš koji je otkrio koje sve divlje životinje se nalaze u netaknutoj prirodi ali i kako je živeti na ovakvom mestu.

INSSTAGRAM PRINSCREEN

-Vukovi i divlje svinje najviše. Od zmija tu su Poskok, Šarka i Smukovi… Možda i naiđemo na neke, ali hladno je sad i još je jutro – govorio je Miloš, dok se pevač nadovezao:

-Eto tako ljudi, sad je malo promena terena, nema asfalta. Prija, a i spremao sam se za planine i visinske razlike i to mi je mnogo pomoglo – rekao je Nikola.

Jos Nikolinih objava sa hodočaćđa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DESETI DAN HODOČAŠĆA: Ovako Nikola Rokvić provodi 1 maj, meštanin otkrio tajne šume kroz koju pevač prolazi”

  1. Pa sram vas bilo sve na gomili koji slavite 1. maj! Nemojte slucajno da kazete bilo kome da ste Srbi i pravoslavci, jer to nije istina. Napisacu ja knjigu pa cete se najeziti i prisesce vam prasetina kad joj vreme nije. I sve istina i sve moze da se proveri. Nikola je Srbin i pravoslavac za njega ne brinem dace Bog Nikoli svako dobro, zasluzio je.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter