Izvor: HAPPYBSC
01.05.2024 u 21:18
1

PETAR PETKOVIĆ: Sram vas bilo, Dora Bakojani! Ne zna se šta je gore – njen skaradni izveštaj ili sve što kaže u odbranu tzv. Kosova

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiji Petar Petković reagovao je na izjavu o reformama Dore Bakojani, izvestioca Saveta Evrope za tzv. Kosovo.

– Sram Vas bilo Dora Bakojani! Ne zna se šta je gore, da li Vaš skaradni izveštaj ili sve što kažete u odbranu tzv. Kosova! Pominjete navodne brojne reforme koje su stavljene tzv. Kosovu za članstvo u SE, a reč niste rekli da Priština 11 godina nije formirala ZSO, da svakog dana hapsi i prebija Srbe, da Priština 10 meseci zaustavlja promet srpske robe, da ukida dinar i zabranjuje plate i penzije Srbima, sprovodi etničko čišćenje Srba, vrši institucionalno nasilje, nameće lažne gradonačelnike na severu, preorava srpska groblja i otima srpsku imovinu… Toga nema u Vašem sramnom izveštaju!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PETAR PETKOVIĆ: Sram vas bilo, Dora Bakojani! Ne zna se šta je gore – njen skaradni izveštaj ili sve što kaže u odbranu tzv. Kosova”

  1. Sta se cudite,uzela novac i prica ono sto joj napisano. Siptari sve placaju to i vrapci znaju,radi za sopstveni interes bas nju briga i Grce i nas. Pun dzep bato.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter