Izvor: kurir
16.04.2024 u 21:38
0

POTRESNO! ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NOVU TRAGEDIJU! Pevačica neutešna, jeca na sav glas zbog bolnog gubitka!

Zorica Marković pretrpela je nakon nedavne smrti prvog muža Brace Zatezala, još jedan bolni gubitak.

Naime, Zorici je preminula kuma u 45. godini od sepse, a pevačica je neutešna i u suzama.Podsetimo, Zorica se još oporavlja od smrti svoje najveće ljubavi i prvog muža, Brace Zatezala, koji je preminuo nakon borbe sa opakom bolešću krajem januara ove godine.

 

ZAPANJILI SE KAD SU SAZNALI KAKVA JE PRINCEZA DAJANA: Tada je počeo pakao, a Kejt i Vilijam ne žele da da se PROŠLOST ponovi

 

Zorica nakon razvoda su ostali su u jako dobrim odnosima, a pevačica je jednom prilikom i govorila o njemu.

– Bila je promocija Mirno spavaj, nano i bili su neki nepozvani gosti, imala sam neki loš osećaj… Već je bilo 5 ujutru kada sam došla kući, vratila sam se na splav i bila sam u pravu… Videla sam šta sam videla, nema nigde nikoga, samo njih dvoje se ljube se, filmski – ispričala je ona jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter