Izvor: ALO
29.04.2024 u 10:27
1

UHAPŠEN ŽERAR DEPARDJE! Strašne optužbe na račun slavnog glumca!

U odbranu Depardjea stali su mnogi istaknuti pripadnici kulturnog života u Francuskoj

Velikan francuskog glumišta, slavni Žerar Depardje, priveden je rano jutros u policiju kako bi bio saslušan za se*sualni napad na dve žene.

Žerar je priveden u jednu policijsku stanicu u Parizu, gde će biti na daljem ispitivanju, piše „BFMTV“.

Glumac je optužen od strane dve žene za se*sualno zlostavljanje, a jedna ga čak optužuje i da ju je neprikladno dodirivao mimo njene volje 2014. godine na setu filma, a druga je rekla da se napad desio takođe na setu, ali je u pitanju drugi film.

U njegovu odbranu stale su mnoge javne ličnost, a među njima je i predsetnik Emanuel Makron.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UHAPŠEN ŽERAR DEPARDJE! Strašne optužbe na račun slavnog glumca!”

  1. Je li ovo neka epidemija!? Pojavljuju se neke žene koje se nakon 10-15 godina iznenada prisjete, presaviju tabak i uz veliki medijsku pompu tuže glumca/političara/sportistu jer ih je „neprikladno dodirivao“. Kada sam nakon dva dana smogla hrabrosti da odem do MUP-a i prijavim bivšeg muža nakon što me je 17 dana nakon porođaja šamarao i hvatao za gušu inspektor me je pitao „Što si čekala čitava dva dana“. Obožavam Depardjea i vjerujem da on zaista nije kriv.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter