Izvor: B92
14.05.2024 u 21:55
0

Čović: Sve je viđeno, ali svašta može da se očekuje VIDEO

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u sredu od 19.30 u hali "Aleksandar Nikolić" igraju drugi meč finalne serije ABA lige.

Crveno-beli su prvi meč u ponedeljak dobili sa 85:82, a uoči novog duela, klub sa Malog Kalemegdana zahvalio se navijačima, službama bezbednosti, redarima i svima koji su pomogli da kako kažu, meč protekne bez incidenta.

Uoči narednog okršaja javnosti se obratio prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović.

On je poslao apel svim Zvezdašima koji su bili na visini i nisu naseli pred početak ove serije na pokušaje da se napravi konflikt između Kluba i naših pristalica preko medija ili pojedinaca u medijima.


„Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta može da se očekuje. Zato Vas molim da budemo mudri, da ne reagujemo na eventualne pokušaje sudije Damira Javora, ili nekog drugog od sudija, nenamerne greške ili eventualne provokacije, ne bacajte ništa u teren i budite kao na prvoj utakmici. Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima, na predstojećoj utakmici!“

„Sve pratimo i sve analiziramo, i tako i povlačimo poteze. Sve neka bude usmereno ka podršci našem timu kako bismo svi bili u funkciji da zajedno stignemo do cilja!“ rekao je između ostalog predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter