Izvor: KURIR
16.03.2024 u 10:33
0

UBIO,RASKOMADAO I SPALIO KOMŠIJE: Bosanac počinio JEZIV ZLOČIN! Razlog je POTPUNO SUMANUT

Bosanac počinio JEZIV ZLOČIN u tropskom raju - Razlog je POTPUNO SUMANUT

On je osuđen zbog ubistva dvojice komšija koje je prvo ubio, a zatim njihova tela spalio.

Pored Jozića, na tri godine i 10 meseci osuđena je i njegova supruga Rut Hager zbog pomaganja pri spaljivanju tela, ali i zbog posedovanja neprijavljenog naoružanja.

Nakon što odsluže kazne, Joziću će biti zabranjen povratak na sve portugalske teritorije 25 godina, a njegovoj supruzi sedam godina.

ZEMLJOTRES POGODIO BOSNU I HERCEGOVINU: Potres jačine 3,5 stepeni po Rihteru! Zatreslo se rano jutros i u Crnoj Gori

Uprkos činjenici da je Jozić od samog početka tvrdio da je nevin, istraga je utvrdila da je riječ o brutalnim ubistvima. Inače, Jozić je iz BiH, ali je imao i nemačko državljanstvo.

Podsetimo, septembra 2022. godine otkriveno je da je Jozić na svom imanju u Piku ubio, raskomadao, a zatim i spalio dvojicu poznanika. Tek nakon prijave nestanka, policija je krenula u potragu, a na Jozićevom imanju su, među pepelom, pronašli i pejsmejker jedne od žrtava.

Kako su još ranije preneli portugalski mediji, Jozić je ubio ovu dvojicu muškaraca jer nije želeo komšije u blizini svog imanja, a ovaj dvojac je planirao da kupi susedni plac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter