Izvor: KURIR
29.04.2024 u 08:51
0

„MUŽ MI JE SULTAN I IMA JOŠ 147 ŽENA“ Jelena bin Drai otkrila nepoznate detalje braka, a magija broja 4 u porodici je neverovatna

Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena, a jednom prilikom je otkrila kako njihov brak zapravo izgleda.

Zbog same udaje za šeika, ona se stalno suočava sa negativnim komentarima ljudi.

– Mnogi su pričali kako ona živi u Bin Draijevom haremu, te da mu nije jedina žena. „Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizovana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena i tokom ove pandemije ne moram da patim i da ga viđam svaki dan – kroz smeh je rekla Jelena.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova deca. Par ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida. Jelena je otkrila i da se u njihovoj kući podjednako poštuju svi verski praznici, kako njegovi, tako i njeni.

NE PLANIRAM DRUGO DETE!“ Intimno priznanje Marije Šerifović sve ostavilo bez reči: Evo zašto je donela takvu odluku

 

– Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde – ispričala je ona jednom prilikom.

Njihovo venčanje imalo je posebnu simboliku. Naime, sve je bilo u znako broja 4.

– Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece – istakla je tada Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter