Izvor: BSC HAPPY/24SEDAM
31.01.2024 u 16:09
0

SAHRANJEN PRVI MUŽ ZORICE MARKOVIĆ: Pevačica neutešna, a ONA je sve vreme grlila

Na groblju Lešće u Beogradu, dan nakon smrti, organizovan je poslednji ispraćaj Brace Zatezala.

Pevačica Zorica Marković došla je na sahranu svog bivšeg supruga Brace Zatezala, a tuga je ne napušta.

Ona je na groblje Lešće došla u crnini sa povređenom rukom koja joj je još u gipsu. Brojni prijatelji i rodbina pevačici izjavljuju saučešće, koja sa Bracom ima sina Iliju.

Njen sin primao je saučešće u kapeli, s kojim se Markovićeva odmah zagrlila u suzama.

BIO JE ŠMEKER! Evo kako je Zorica Marković govorila o bivšem mužu koji je DANAS PREMINUO

Od poznatih među prvima su na Lešće došli Milan Karadžić i Saša Milošević Mare, a Dijana Hrkalović sve vreme je bila uz Zoricu.

Podsetimo, pevačica je juče plačući rekla da je preminuo njen bivši, koji je bio njena najveća ljubav.

Tačno je, umrla je moja najveća ljubav. Mnogo mi je ovo teško, mi smo ostali dobri prijatelji i posle razvoda, a najžalije mi je što je moj sin ostao bez oca – rekla je Zorica, pa dodala:

– Nije uopšte važno koliko je vremena prošlo otkad smo se rastali, jer smo se mi poštovali i voleli kao da se nismo razvodili. Jako mi je teško.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter