Izvor: informer
22.04.2024 u 16:39
1

SKANDAL NA SEDNICI SB UN! Vjosa Osmani dovela silovane žene da svedoče o navodnim srpskim zločinima VUČIĆ demontrao sve njene laži i PERFORMANS

Predsednica Kosova pravi perfomans na sednici uskoros ledi obraćanje predsednka Vučića videćemo šta ima da kaže

Kako saznajemo, očekuje se žestok odgovor predsednika Vučića

Vučić je reagovao nakon izjave Vjose Osmani koja je govorila o silovanjim Albankama koji su bili u njenoj delegaciji.

– Doveli ste ljude koji ovde ne pripadaju, ni diplomatskom horu ni savetnicima. Ovo je neka vrsta političkog teatra i kao neka nameštaljka za srpsku delegaciju. Kao da je neki sudski proces suđenje šta se desilo pre 20 godina, nijedna reč o izveštaju u poslednjih 6 meseci. Bio sam potpuno fokusiran na izveštaj Karoline Zijade. Što nas niste obavestili ko će da bude član svake delegacije. Da li zaista verujete da nije bilo silovanih Srpkinja na Kosovu, mogu da vam pokažem Maricu Minić iz Bijelog Polja sa Kosova. Ta žena je bila silovana nekoliko puta, a onda zaklana. Ali to nije bila tema našeg današnjeg sastanka, molim vas sledeći put nas barem obavestite, jednog kao osnivača UN, da će neki građani dobvesti neki ljudi kako bi krivicu svalili na drugu stranu. I da vas pitam jedno pitanje, jel ste čuli da je Srbija prikazala neke iranske dronove u Srbiji, ja nikada nisam video nikakav iranski dron, to se nije desilo – rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SKANDAL NA SEDNICI SB UN! Vjosa Osmani dovela silovane žene da svedoče o navodnim srpskim zločinima VUČIĆ demontrao sve njene laži i PERFORMANS”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter