Izvor: sport alo
28.04.2024 u 22:38
1

SRĐAN ĐOKOVIĆ DOŽIVEO DVA PRELOMA Poznati novi detalji o stanju Novakovog oca

Biće podvrgnut operaciji

Otac najboljeg tenisera, Srđan Đokov ranije tokom današnjeg dana primljen je u Urgentni centar na odeljenje ortopedije. U toku dana ga je u poseti obišao i sin Novak zajedno sa bratom Markom

INFORMACIJE O STANJU SRĐANA ĐOKOVIĆA: Novakov otac će morati na OPERACIJU!

 

 

Poznati su i novi detalji povrede koje je zadobio Srđan Đoković, a zbog kojih je završio u Urgentnom centru. Kako javlja Sport Klub na osnovu izvora bliskih porodici, on je zadobio dva preloma.

U pitanju je prelom kostiju nadlaktice i ramena.

Navodi se da su povrede takve da će otac najboljeg tenisera biti operisan i da će biti zadržan na bolničkom lečenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRĐAN ĐOKOVIĆ DOŽIVEO DVA PRELOMA Poznati novi detalji o stanju Novakovog oca”

  1. Mora da ima osteoporozu čim je tako lako slomio toliko stvari , najbrži oporavak od srca, samo bih ga pitala jednu stvar , pre neki dan na televiziji je prikazan jedan deo njegove priče u vezi pozajmice za Novakov još dok je bio dečkić, sasvim mlad, turnir u Americi , novac je na kraju morao da pozajmi od nekog pozajmljivača novca jer drugih nije bilo ni za lek da mu ga pozajme iako su mu ga pre toga obećavali , , taj zelenaš ga je ucenio pa mu je naplatio veću kamatu od uobičajene jer je Srdjan reako da mu se jako žuri a onda je tata od Novaka rekao da mi nisu trebale pare odmah krvi bi mi se napio iz žila , e sad a da mu taj nije pozajmio novac ništa od ovog svega se ne bi odigralo , možda, ili možda mnogo kasnije , jeste da je taj bio bezobrazan ali ipak je sve krenulo na dobro baš zbog tog što je uzeo veću kamatu od uobičajene , zar nije pre trebao d ase naquti na one koji su mu obećavali pa ga na kraju prevarili jer para nije bilo , u svakom slučaju brz oporavak i na zdravlje , nije d aopravdavam ovog pozajmljivača ali pre je trebao da se naljuti na one koji su mu obećali a obećanje nisu izvršili .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter