Izvor: kurir
28.04.2024 u 18:22
0

„GRIZE ME SAVEST, UZIMAM PRVI JUTARNJI AVION!“ Katarina Grujić priznala da je u problemu: Dve noći kad nisam tu…

Poznato je da se u muzičkom svetu većina pevačica nakon rođenja deteta povuče sa javne scene i nastupa, međutim to nije slučaj sa Katarinom Grujić.

Iako je nedavno dobila ćerkicu, pevačica uspeva da postigne sve što je postavila kao svoje ciljeve, a kako sama ističe, oduvek je maštala o tome da istovremeno bude domaćica, majka i pevačica.

a sam od prvog trenutka znala da ću da budem u isto vreme pevačica, domaćica, majka i žena naravno. Uvek sam smatrala da mogu da radim tri stvari u isto vreme, možda i više. Ne vidim sebe da bih mogla da prestanem da se bavim ovim poslom, ako mi zdravlje ne bude dozvolilo, to je već druga priča i naravno da bih onda bila primorana da prestanem, ali ovako ne. Mislim da mogu da hendlujem na svim poljima, to sam uspela i mislim da ću biti još bolja – istakla je Grujićeva u razgovoru.

 

NEVIĐENI HAOS ZBOG KARLEUŠINE OBJAVE: Oglasila se važnom informacijom i uputila svima IZVINJENJE: Zbog ove neprijatnosti…

 

Ipak, jedini trenuci kada Katarina ne provodi vreme sa svojom ćerkom su vikendi, kada je na nastupima.-Mene vikendima grize savest i ja uzimam prvi jutarnji avion i odmah se vraćam. To su samo dve noći kada nisam tu, ali opet me grize savest. Zovem naravno dvesta puta moje roditelje, dadilju i sve njih da proverim da li je sve u redu i da je vidim na video pozivu. To je majčinska ljubav i to što se oseća je stvarno jako. Ne mogu bez nje, ali opet, ne mogu ni bez posla i moram da uklopim te dve stvari – zaključila je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter