Izvor: K1
12.05.2024 u 18:50
0

UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA izgovorila sudbonosno „DA“! U ovom manastiru se lepa DINA venčala

Dina Živojinović udala se danas, 12. maja, za svog izabranika Aleksu Đukanovića.

Lepa unuka slavnog Velimira Bate Živojinovića venčala se u Kragujevcu, odakle je mladoženja rodom, u prisustvu najbližih ljudi.

Mladenci su za crkveno venčanje izabrali manastir Drača.

Podsetimo, nedavno je otkriveno i da Dina čeka blizance.

Ona, inače, nije neko ko voli da se eksponira u javnosti, a poznato je da je studirala u Parizu i da je jedna od Batinih šestoro unučadi.

Dini je svojevremeno uručena i diploma Diplomatske akademije u Beogradu.

– Nakon marljivog truda, učenja i rada, mnogobrojnih položenih ispita i potpuno novog, dragocenog iskustva, nastavljam sa usavršavanjem za dobrobit naše Srbije. Zadovoljstvo je i čast raditi s kvalitetnim i stručnim ljudima, od kojih može puno da se nauči, a onda dolaze i rezultati. Hvala svima koji su bili uz mene u proteklom periodu – rekla je jednom prilikom Dina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter