Izvor: Ona.rs
05.04.2024 u 14:28
0

UDALA SE ZA SAMU SEBE, GLEDAJUĆI SE U OGLEDALI: Inluenserka napravila šokantan potez, za svadbu potrošila 4.000 evra

Umereno samopouzdanje ne može nikako naškoditi i uvek treba podržati ljubav prema sebi. Kad smo kod ljubavi prema sebi, upoznajte ženu koja toliko voli sebe da je odlučila da plati nekoliko hiljada evra i venča se sama sa sobom.

Dani je influenserka koja širi „bodi pozitivnost“ na društvenim mrežama i jedna je od retkih koja sebe zaista prezentuje kao istinski uvek nasmejanu i srećnu ženu. Očigledno sada znamo ko je čini srećnom.

Naime, za Svetski dan ljubavi prema sebi, Dani je odlučila da sebe obraduje večnom ljubavljuju i obećala sebi da će biti tu „u dobru i u zlu“. Ceremoniju je obeležila sa porodicom i prijateljima, a na oltaru dočekalo ju je veliko ogledalo.

Kako navodi, oduvek je maštala da se uda za samu sebe i nikada nije razumela da je muškarac vodi do oltara. Dana sebe ne bi opisala kao „narcisoidnu osobu„, već kao žena koja voli sebe.

U emisiji „Ljubav ne sudi“, rekla je da je tokom pandemije odlučila da upozna sebe malo bolje. Počela je da otkriva više o sebi i svojim interesovanjima; pričala je sama sa sobom i vodila sebe na sastanke i večere.

 

– Kada sam došla do oltara, bilo je baš emotivno – rekla je ona o venčanju na koje je potrošila skoro 4.000 evra.

Gledala se u ogledalo dok  je izgovarala svoje zavete, a zatim je podelila poljubac sa svojim odrazom. Njena porodica i prijatelji slavili su sa njom.

Kako je opisala u jednom momentu, sada je njeno vreme da voli sebe, ali ne odustaje od ideje da u nekom momentu u životu sklopi brak sa muškarcem koji je „dostojan“ nje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter