Izvor: najžena
25.04.2024 u 22:18
0

NAJGORE SVEKRVE SE RAĐAJU U OVA TRI ZNAKA: Vole u sve da se mešaju, život će vam pretvoriti u pakao!

Astrolozi kažu da nije lako pronaći zajednički jezik sa svekrvama koje su rođene u tri znaka zodijaka.

RAK

Svekrva rođena u ovom znaku deluje ljubazno, ali kad je bolje upoznate, shvatićete da voli da zabada nos svuda i izaziva sukobe u porodici. Ponekad se uvredi zbog sitnice i tada je u stanju da napravi haos. Uprkos tome, kada je potrebno, spremna je da pomogne sinu i snaji

Lav

Ako vas svekrva rođena u znaku Lava pogleda popreko, verovatno ste zaboravili da joj udelite kompliment. Ona voli da bude u centru pažnje, pa je neophodno da pohvalite sve što uradi, inače će se naljutiti. Obožava svoje unuke i jedva čeka da ih čuva.

Ovan

Svekrva u znaku Ovna često deli savete, pomaže, čuva unuke, a da za to ne morate ni da je pitate. Ali može se dogoditi da pretera pa počne da gura nos u vaš brak. Ipak, dugoročno nije loša i ume da zabavi celu porodicu, posebno unuke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter