Izvor: Kurir
05.05.2024 u 19:31
0

SAMO JE POSMATRALA SVOJE DETE, BESPOMOĆNA: Otkriveni detalji užasa

Na autoputu A96 u Nemačkoj desila se nezamisliva tragedija. Majka je preživela saobraćajnu nesreću, ali nije mogla da spasi svoju malu ćerku od godinu i po dana, kolja se udavila. Sada policija traži svedoke ove nesreće.

Majka (37), nemačka državljanka koja živi u Austriji, vozila je svoj BMW 320d na autoputu A96 prema Lindauu. Na zadnjem sedištu bila je njena ćerka.

Iz razloga koji još nisu jasni, automobil je oko 22 sata skrenuo sa puta desno na raskrsnici Šefelding u okrugu Landsberg am Leh.

„Zbog dinamike udara, automobil je prvo probio obe zaštitne ograde između ulaza i izlaza“, objasnio je portparol policije.

Zatim je automobil udario u rezervoar za zadržavanje kišnice, koji apsorbuje oticanje vode iz kanalizacionog sistema autoputa. Zbog vremenskih prilika poslednjih nedelja, nivo vode bio je četiri do pet metara.

„Odmah nakon što je automobil udario u površinu vode, vozač automobila ili je uspeo aktivno da se oslobodi iz vozila ili je izbačen iz vozila“, rekao je portparol policije.

Njena devojčica bila je vezana u autosedištu na zadnjem sedištu automobila.

RUSI SPREMILI PAKLENI PLAN U TRI KORAKA: Putin dao rok vojnicima, fokus je na gradu u Donjecku PRIZNAO Skibicki

Pokušaj spasavanja od strane svedoka koji je skočio u vodu propao je zbog mutne vode.

Pripadnici spasilačke službe uspeli su da oslobode devojčicu iz automobila i odvedu je u bolnicu u Minhenu spasilačkim helikopterom.

Devojčica je u subotu uveče preminula u bolnici.

Majka je u bolnici u stanju teškog šoka, pošto je mogla samo da posmatra šta se dešava na mestu nesreće.

Policija se zbog nesreća obratila javnosti s molbom da se svedoci nesreće, ukoliko ih ima, jave kako bi se rekonstruisao nemili događaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter