Izvor: Kurir
05.05.2024 u 17:40
1

HARKOV EKSPLODIRAO! Evo šta se stvarno desilo

Guverner ruske oblasti Belgorod Vjačeslav Gladkov obavestio je o eksploziji na području Razdobarkine ulice koja se dogodila u subotu posle podne.

Ruski Telegram kanal Rus Njuz tvrdi da Gladkovljeva neuobičajena suzdržanost sugeriše da je incident bio još jedan „autogol“ ruskog aviona na putu prema ili iz bombaškog napada. Ukrajinski grad Harkov, koji je udaljen manje od 40 kilometara, poslednjih je nedelja bio u središtu nemilosrdnih napada raketama i dronovima.

 

Drugi kanal pod nazivom Pepel tvrdi kako nepostojanje upozorenja pre incidenta, u kombinaciji s ozbiljnošću štete, ukazuje da je uzrok bila domaća vatra nakon što je bomba slučajno ili namerno odbačena. Kasnije su izvestili kako je došlo do najmanje jednog smrtnog slučaja iako vlasti to nisu potvrdile.

POPLAVE U BRAZILU: Najmanje 37 ljudi poginulo, 74 nestalo

Ruski informativni kanal Astra procenjuje da je samo između marta i aprila ove godine čak 20 bombi palo na granična područja. Iz Astre smatraju da ruske vlasti neće dati odgovor o uzroku incidenata.

Izveštaj Ministarstva odbrane Ujedinjenog Kraljevstva u januaru objasnilo je da su incidenti verovatno uzrokovani kombinacijom neadekvatne obuke koja je dovela do pogrešnih postupaka za naoružavanje letelica, lošeg izvršenja misije i umora posade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HARKOV EKSPLODIRAO! Evo šta se stvarno desilo”

  1. Koje ujedinjeno kraljevstvo,koja istina ,o čemu ovi pričaju nije mi jasno,ništa.Istina,kako to gorko zvuči u današnje vreme,kad deci ne možeš da objasniš značenje tog pojma,a mi je se rado sećamo?

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter