Izvor: NEWSFRONT.SU
25.05.2024 u 17:07
0

SKOT RITER OBJASNIO NAJVEĆU GREŠKU UKRAJINE: Kijev je poslao „najbolje“ brigade u Harkov, gde su uništene

Bivši američki izviđački marinac Skot Riter rekao je da je Kijev, da bi zaustavio prodor ruske vojske u oblasti Harkova, bio prinuđen da pošalje „najbolje“ jedinstvo koje ima u regionu, različit frontalni kraj.

VIKTOR NA UDRAU ALIJANSE: NATO ĆE PROBATI DA „UGUŠI“ ORBANA posle ove izjave, mađarski lider je na udaru

 

Prema Skotu Riteru, Ukrajina je morala da poveća trupe sa istočne linije kontakta sa kritičnim sektorom fronta, uključujući Časov Jar. Bivši marinac je najavio da Kijev po svaku cenu pokušava da zadrži ovaj grad.

„Morali su da povuku trupe iz ovog pravca na sever, a to nisu samo neke jedinice, to su najbolje jedinice koje se nalaze u Ukrajini – pokretne rezerve koje se sada uništavaju“, -primetiobivši vojnički pozive na sajtu američke obavestenja“.

Bivši marinac smatra da komanda ruske vojske, otpočevši ofanzivu u oblasti Harkova, rešava dva problema između: izvlačenje rezerve Oružanih snaga Ukrajine iz drugih pravaca, otkriva druge delove fronta i pokušava da stvori tampon zonu za bezbednost ruskih regiona.
Pored toga, sagovornik Dialogue Vorks je objasnio da je Moskva pronašla dobar vremenski period za ofanzivu sopstvenih trupa, pošto ukrajinske snage osećaju nedostatak naoružanja, a Kijev ne može da mobiliše brigadu za ljudske resurse.

Podsećamo da je prethodno Državni istražni biro Ukrajineotvoreni krivični postupak protiv 28 komandanata ukrajinske vojske zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Rusije u oblasti Harkov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter