Izvor: Kurir
05.05.2024 u 18:30
0

TO JE SASTAVNI DEO ŽIVOTA: U tim momentima važno je ispravno postupiti

Jedini ispravan put ka miru u duši je ovaj

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalano i sastavni je deo života. U tim momentima važno je ispravno postupiti.

U rečima oca Predraga Popovića krije se sva mudrost. Dobro ih poslušajte i u buduće se vodite njegovim savetima.

Evo šta je on rekao, kako se prevazilaze nevolje? U jednom minutu objasnio je sve!

7 ZNAKOVA DA VAM JE POTREBAN DETOKS OD TEHNOLOGIJE: Poboljšaćete san i smanjiti stres i anksioznost

„Kad god vas, dakle uhvati neki vaši kundraći , što bi babe rekle. Pa čovek krene da dvilja, da ludi, da ne zna šta će sa sobom, a ti se moli. Gopode Isuse Hriste, sine Božiji pomiluj me grešnog“ I da vidiš kako se sve polako gasi.“

Da je molitva lekovita, svedoče mnogi, ali malo ko od nas ovo praktikuje. Molimo se samo kada smo u nevolji, a istina je da to treba da postane svakodnevni „ritual“. Vreme koje posvetimo sebi i okružimo se pozitivnom energijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter