Izvor: TELEGRAF
25.05.2024 u 22:22
1

OBJASNIO ZAŠTO JE PISAO SEVE: Evo kako je Duško Tošić „objasnio“ poruke koje je slao Severini

Duško Tošić oglasio se nakon prepiski sa Severinom, koje smo sinoć ekskluzivno objavili. Fudbaler ističe da je pevačicu kontaktirao kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapeva na zabavi.

 Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz „WhatsApp“ grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta – rekao je TošiĆ

https://www.instagram.com/duskotosic/
https://www.instagram.com/duskotosic/

Međutim, nije jasno koji od nekoliko puta kada joj je pisao je navodno bio sa povodom koji je naveo, jer se u porukama jasno vidi da joj je jednom prilikom pisao sa pitanjem da peva na proslavi njegovog prijatelja.

Svi dalji kontakti sa njom u porukama koje su procurile u javnost čak nemaju ni naveden povod za komunikaciju, dok se Dubai i navodna kupljena jahta čak ni ne spominju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OBJASNIO ZAŠTO JE PISAO SEVE: Evo kako je Duško Tošić „objasnio“ poruke koje je slao Severini”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter