Izvor: k1
14.06.2024 u 19:58
1

AUTOMOBIL U KOJEM JE UPUCAN BOKSER POSLAT NA VEŠTAČENJE : Detalji koji mogu dovesti do rasvetčjavanja slučaja

Automobil u kojem je Dalibor Filić upucan u Kaluđerici dok je čekao dete koje je bilo u radnji poslat je na veštačenje.

U njemu se nalaze dokazi koji bi mogli da ih odvedu do napadača koji je ispalio 3 metka u pravcu Filića kroz prozor.

U kolima su nađenje 3 čaure, a jedan hitac pogodio je boksera u ruku.

Filiću je prišao muškarac sa kacigom na glavi i na skuteru.

Pucač je pobegao niz ulicu, a Filić se obratio lekarima za pomoć.

Podsetimo, on je zadobio prosterlnu ranu u predelu lakta i zbrinut je na VMA. Napadač mu je, kako se sumnja, pršao na skuteru i ispalio tri hica kroz njegov otvoren prozor na kolima.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 21 sat, a beogradska policija odmah je pokrenula akciju „Vihor“.

Daliboru je napadač prišao dok je sedeo u automobilu. Prema nezvaničnim informacijama, Daliborov sin se vraćao iz prodavnice kada je video muškarca koji prilazi njihovom automobilu i puca u njegovog oca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AUTOMOBIL U KOJEM JE UPUCAN BOKSER POSLAT NA VEŠTAČENJE : Detalji koji mogu dovesti do rasvetčjavanja slučaja”

  1. U kraju svima dobro znana porodica Filić – dobra i pomalo poštena…Stah i trepet za normalce i nejake i bratija mafijaša sa značkama, u boksu jak samo za one koji boks ne znaju. Verovatno je Dalibor opet prevario za 300e neku slepu staricu ili druga invalida, a možda samo duguje za drogu narko dilerima ili za tablete apotekarima… Sigurno je policiji iz topa rekao ko je pucao na njega, zato i ponavlja to „ne znam“, „ne znam“ – sjajan marketing za hrabrost… Operativci SPSa & SNSa su ga očigledno bacili niz vodu 100% – Karma je karma na kraju dana, kako seješ, tako i žanješ –

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter