Izvor: HAPPY BSC
12.04.2024 u 15:37
0

IVANA OLUJUĆ U „POSLE RUČKA“: „U zatvoru se mole Bogu i majci“

Pevačica Ivana Olujić devedesetih godina bila je u jeku popularnosti, a svojevremeno je optužena za organizovani kriminal. U emisiji "Posle ručka" priča o svojim iskustvima.

-Svakom je svoja muka najteža, nemam nameru da potcenjujem muke koje je Kapetan Dragan preživeo,. U teškim uslovima postajemo otporni na bol koji nas je snašao. Dragan kaže da je rat najstrašnija stvar, ja mislim da je građanski rat najstrašnija stvar. Pitam se gde je nestalo bratstvo i jedinstvo u ratu. Biti u pritvoru i biti optužen. Svi smo se mi u teškim trenucima molili Bogu i majci, zatvorenici se mole majci, kaže Ivana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter