Izvor: HAPPY BSC
12.04.2024 u 15:28
0

KAPETAN DRAGAN JE U ZATVORU DOŽIVEO SRČANI UDAR: „Hrvatski stražar mi je spasao život“

U emisiji "Posle ručka" Dragan Vasiljković Kapetan Dragan govorio je o dramatičnim trenucima kada mu je život visio o koncu.

– Ja sam imao srčani udar, a stražar, Marin se zove, sad je preminuo, doneo je odluku da me odvede u bolnicu, a znate šta znači da Kapetana Dragana odvedete usred noći u bolniicu bez dozvole. On j ue imao srčani udar, i prepoznao je to kod mene. Kolega mu kaže da treba dozvola suda, a on kaže da će sutra dobiti dozvolu. On je rizikovao, doveo me do bolnice, tamo sam operisan, bio je sve vreme pored mene, sutradan je došao i doneo mi lubenicu. Ima dobriih ljudi, imam prijatelje u Hrvatskoj koje sam stekao među osobljem u zatvoru, i smatram da su to dobri ljudi koji su radili ti što su radili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter