Izvor: BSC Happy
11.04.2024 u 20:24
1

ISTORIJA SE PRVI PUT PONAVLJA KAO TRAGEDIJA… U „AKTUELNOSTIMA“ saznajemo: DEDA ZELENSKOG pre tačno 8 decenija dobio ORDEN za borbu protiv NACISTA, a njegov unuk…

Aktuelnosti – 779. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 188. dan RATA U IZRAELU

Ljuban Karan smatra da je ukrajinsko društvo devastirano „dankom u krvi“

– U Ukrajini je lov na mladiće. Prisilne mobilizacije stvaraju nezadovoljstvo. Sve priče o pobedi, sve su to lažne priče i nema motiva, nema morala, nema ničega. Službe kontrolišu kompletnu situaciju, ali je problem što su se obaveštajne službe ukrajinske opredelile za terorizam, svim mogućim vezama, novcem… – ističe Karan.

Luka Kastratović kaže da ukrajinska vojska u potpunsti uništena

– Sve što rade rade iz očaja. Deluju gađajući civilne ciljeve. Ruska vojska je uništila 15.500 tenkova, 17.000 dronova, 570, aviona, 470 raketnih sistema, 270 helikoptera. Uložena su ogromna materijalna sredstva, a nema rezultata. Rat je počeo 2014. godine. U ovom feburaru je 80 godina je kako je deda Zelenskog dobio orden protiv nacista Banderinih, a on vodi nacističku politiku – rekao je Kastratović.

ZELENI, BOLJE PO TEBE DA NE DOLAZIM: TRAMP odbio poziv ZELENSKOG da poseti UKRAJINU – evo šta je naveo kao razlog

Dragoljub Kojčić ističe da će doći do nuklearnog sukoba

– Izbijaju podele koje su bile prikrivene. Velika je uloga medija i onda su oni pokrivali jedno jednostrano gledanje, gde se u Rusiji vidi đavo, sotona. Regan je optužio SSSR da je satanska zemlja. Tu se javljaju ljudi, zvaničnici, koji taj „sklad“ prekidaju. Verovatno će nastati polarizacija, da li će se živeti u miru ili u ratu. Neće se ovaj rat završiti na artiljerijskim oružijima, neko će, ako se ovako nastavi, morati da pristisne crveno dugme – zaključuje Kojčić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ISTORIJA SE PRVI PUT PONAVLJA KAO TRAGEDIJA… U „AKTUELNOSTIMA“ saznajemo: DEDA ZELENSKOG pre tačno 8 decenija dobio ORDEN za borbu protiv NACISTA, a njegov unuk…”

  1. Koja vrsta ljudi u običnom životu voli konstantne sukobe , verujem da ih ima malo , o tome odavno pričam , takve su i neke doktrine i pripreme za ratovanje i zato medicina, SZO, treba da se dorede prema takvima političarima , čisto da se vidi ako neko želi nemire neka ih ima u svojoj državi , neka se leči tako, a ne u drugim državama koje to ne žele .
    Juče emisija Posle ručka beše dobra , ali voditeljka je prekidala stalno gospodju Penzionerku koja je imala šta da kaže o Penzionom fondu , nešto što gledaoci i narod treba da znaju . Dobra emisija samo da nije bilo tog prekidanja gospodje Penzionerke .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter