Izvor: BSC Happy
25.04.2024 u 20:01
0

RUSI SU POSLALI ELITNE TRUPE KOJE SU TU DA PREOKRENU RAT: PUKOVNIK u „AKUTELNOSTIMA“ otkrio da li RUSI konačno lome KIČMI UKRAJINI

Aktuelnosti – 794. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 202. dan RATA U IZRAELU

Sreten Egerić je predstavio stanje na frontu

–  Napreduje se prema Kupjansku, ideja je da se padom tog grada iskompromituje, tj. prevari odbrana u Slavjansku i Kramatorsku. Ovaj udar koji ide prema Časovom jaru je levi krak klešta ruska vojske. Već smo čuli analizu, dovedena je 18. artiljerijska brigada velike moći, koja je vrlo naoružana. Došla je da razori protivnička utvrđenja – kaže Egerić.

Zoran Anđelković je stava da ruska armija sitnim koracima ostvaruje velike pobede

– Ruska vojska ide step by step i bitno je da se sačuva živa sila, ali i da se dođe do napretka na samom frontu.

Ivana Stojanović smatra da potezi Zapad vode u Treći svetski rat

– Rusija je više puta prevarena od njih i javno je rečeno da im više ne veruje. Ovaj način razgovora je vrlo interesantan kako se ruski zvaničnici obraćaju Zapadu. Njima to tako treba i reći, naučili su da prete, sada sami moraju to da osete. Definitivno su rešili da napadaju Rusiju preko Ukrajine, misleići da im se to neće vratiti. Nalazimo se u vrlo ozbiljnoj situaciji – zaključuje Stojanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter