Izvor: bsc happy
10.04.2024 u 20:00
1

POČELE AKTUELNOSTI: Najžešće borbe trenutno oko elektrane, groblja američkih plaćenika koja se kriju i šta Zapad misli o svemu tome

Večeras u emisiji gledaćete naše stručnjake kako analiziraju mogućnost nuklearne katastrofe.

 

– Srbobran Radič,pukovnik : U celini, najžešće borbe se vode na severnom i severo-zapadnom delu, iz pravca Sumija prema Hrakovu,Limanski i Kupjanski pravac gde se forsira reka sa onima koji nose mostove. Lako prelaze jedinice posebne namene uz podršku inžinjerije. Tuku artiljerijom i raketnim sistemima uz podršku avijacije.

 

– Slobodan Reljić,Prof. Dr. novinar : Ovaj rat traje više od dve godine i mnogo toga se promenilo u ovom ratu bez ikakve dileme. Nije samo taktika nego čak i naoružanje. Barjaktare više niko ne pominje jer su skupi i ne efikasni, lako ih je elektronski ometati, američki dronovi takođe su ispali oz upotrebe jer su skupi.

 

 

Zoran Anđelković, centar za mir i toleranciju: Kada živimo u miru nećemo da pričamo o ratu i da se bavimo tim ali kad država uđe u rat onda se kreativne mogućnosti ljudi strašno povećavaju. Oni su pritisnuti, stalno tamo i stalno se prilagođavaju zaštiti svog života. 

                                 

:

 

                                 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POČELE AKTUELNOSTI: Najžešće borbe trenutno oko elektrane, groblja američkih plaćenika koja se kriju i šta Zapad misli o svemu tome”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter