Izvor: tass
02.05.2024 u 22:36
0

OGROMAN POŽAR U MOSKVI: Angažovano 120 vatrogasaca i 35 vatrogasnih vozila, u gašenju uključeni i avioni

Ukupno 120 vatrogasaca i 35 vatrogasnih vozila je angažovano na gašenju požar u nestambenoj zgradi u industrijskoj zoni na istoku Moskve, potvrđeno je danas agenciji TASS iz pres-službe ruskog Ministarstva za vanredne situacije (MVS).


„Površina požara je 2.500 kvadratnih metara. Krov zgrade je delimično kolabirao na površini od oko 1.000 kvadratnih metara. Nastavljaju se aktivnosti na gašenju požara. Na licu mesta je 120 vatrogasaca i 35 vozila,“ potvrdila je pres-služba MVS.

gencija RIA Novosti prenela je da su u gašenje požara uključeni i avioni Moskovskog centra za avijaciju.

Požar je izbio u trospratnoj upravnoj zgradi koja se nalazi u ulici Burakova u Istočnom okrugu Moskve. Vatra se brzo proširila, zahvativši površinu od 2,5 hiljada kvadratnih metara i zahvativši sva tri sprata ciglene konstrukcije. Iz plamena suklja dim, vidljiv čak i iz Ščelkova kod Moskve. Službe hitne pomoći su na licu mesta, bore se sa povećanom složenošću pakla, što predstavlja rizik od žrtava, urušavanja konstrukcije i daljeg širenja. Za sada, detalji o potencijalnim žrtvama i uzroku požara ostaju neizvesni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter