Izvor: Novosti/BSC Happy
03.05.2024 u 07:49
0

BOŽJI PRST ZBRISAO UKRAJINSKI KONVOJ: Nevidljivi RUSI sa neba u jednom udaru POGODILI KLJUČNU METU u HARKOVU (VIDEO)

Ruske snage gađaju ukrajinske vojne ciljeve u Dnjepropetrovskoj oblasti. Eksplozije su zabeležene u Krivom Rogu, velikom industrijskom centru ne samo u Dnjepropetrovskoj oblasti, već i na praktično čitavoj teritoriji koju kontroliše ukrajinska vlast.

Eksplozije u Krivoj Rogu dešavale su se u intervalima od oko 15 minuta. Lokalni stanovnici navode da se najmanje jedna od eksplozija dogodila na industrijskoj lokaciji. Još nema reči o tome gde tačno.

Takođe, izvršeni su udari na ukrajinske ciljeve i položaje u oblasti Harkova. Poznato je da je kao rezultat jednog od ovih udara pogođeno devet jedinica ukrajinske vojne tehnike odjednom. Ovaj napad, prema poslednjim podacima, pogodio je konvoj Oružanih snaga Ukrajine u rejonu harkovskog sela Zarečnoe. Nalazi se na levoj obali Severskog Donca, severoistočno od Harkova. Uz vojnu opremu uništeni su i oni koji su je pratili.

Prebacivanje vojne opreme za upotrebu u borbenim dejstvima (uključujući i u blizini granica Ruske Federacije) poremetile su ruske trupe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter