Izvor: Kurir
02.05.2024 u 22:34
0

MALIŠAN NASTRADAO U DERVENTI: Danas je jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg kluba

Dečak (12) iz Dervente poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Živinicama, a njegov otac je teško povređen.

Stradali dečak bio je član derventskog fudbalskog kluba Tekstilac, koji se od njega oprostio potresnom objavom na svojoj Facebook stranici.

„Danas je jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg kluba. Umesto objave o odigranim utakmicama i novim fudbalskim lekcijama naš klub i omladinski pogon je obavila nemerljiva tuga. U saobraćajnoj nesreći nastradao je naš član omladinskog pogona Danijel Đalić. Putujući iz Sočanice sa ocem na utakmicu omladinske selekcije Danijel je smrtno nastradao u dresu voljenog Tekstilca. Zbogom naš dragi Danijele neka te anđeli čuvaju na nebu, a neutešnoj porodici najdublje saučešće u ovom teškom trenutku“, piše u objavi.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter