Izvor: Happy BSC
12.04.2024 u 16:07
0

BRATISLAV GAGOVIĆ U „POSLE RUČKA“ O PRITVORSKIM DANIMA: „Kolege su mi namestile, izdale su me!“

U današnjoj emisiji "Posle ručka" gostuje i Bratislav Gagović, šef Odseka za istraživanje uzroka eksplozija i požara u Petom odeljenju Policijske uprave grada Beograda.

U službi je proveo više od jedne decenije. Po prirodi posla morao je da kontaktira brojne ljude sa druge strane zakona, a mnogi od njih su i okončali svoj život nakon obračuna na beogradskim ulicama. Bio je akter brojnih hapšenja, neka su bila opasna po život i tokom nekih akcija je izgubio svoje kolege. Smatra da je njegova jedinica bila među najboljima u državi i svi su bili posvećeni rasvetljavanju zločina kojih je bilo sve više i više. Jednom prilikom je, kako tvrdi, iskorišćena njegova „veza“ u podzemlju da mu se „smesti“ postupak unutar policije koji će ga odvesti u otkaz, ali i u pritvor.

-Bio sam tri meseca u pritvoru pod optužbom da sam odao službenu tajnu, ali sam na kraju posle četiri godine dobio posle oslobađajuću presudu, ali nikad me nisu vratili na posao. Kolege su mi namestile, izdale su me. Tom čoveku nikad neću oprostiti. Ja sam u pritvoru u Bačvanskoj bio sa Radomirom Markovićem, koji je u zatvoru devet godina. Moja porodica je sve to teško podnela. Da preživim sve prijatelji su mi mnogo pomogli, onda se vidi ko je prijatelj a ko ne, kaže Gagović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter