Izvor: Kurir
26.04.2024 u 22:36
1

SPREMALA SE DA „SLISTI“ PRŽENU PILETINU, A ONDA JE NALETELA NA GADOST: Zbog onog što je našla u hrani, život joj se ZGADIO ZAUVEK

Taman kada je trebalo da proba prvi zalogaj omiljene hrane, desilo se prilično neprijatno iznenađenje. Pronašla je u prženoj piletini, ono što nikako nije trebalo da se nađe tamo pa mu je uživanje u omiljenom „specijalitetu“ bukvalno preselo.

Snimak objavljen na Instagramu ima oko 860.000 pregleda. Komadić plastikeu hrani nagovestio je problem, a onda su stvari bivale gore.

Izvlačila je plastiku iz obroka, koji je kako se čini poručio, i pomalo je začuđujuće da se unutar mesa nalazio ovako krupan komad najlona. Pretpostvljamo da je hrana završila u korpi za otpatke.

Sa hranom i te kako treba biti oprezan, higijena je ključna. A ono što ne želite da vi pronađete u svom obroku, ne stavljate ni drugima, ako je u pitanju namerna greška ili krajnja nemarnost. Možda se radi i o slučajnosti, ali je svakako reč o nedostatku opreznosti.

„To nije pržena piletina“, „Najlon uemsto sosa„, „Samo dva komada kiselih krastavaca?!“, „To je prezervativ, treba da ih tuži“, komentarišu na Instagramu.

Da li ste vi doživeli slično neprijatno iznenađenje?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SPREMALA SE DA „SLISTI“ PRŽENU PILETINU, A ONDA JE NALETELA NA GADOST: Zbog onog što je našla u hrani, život joj se ZGADIO ZAUVEK”

  1. Are you okay running your business without much funds? This might slow down growth and delay returns on your business.

    Now you have the Chance to Obtain Financing for your Businesses and Projects free from stress and any burden of repayment as our primary interest is in fostering the growth of your business and projects, enabling you to achieve your desired business goals and dreams.

    Take advantage of our Financing offer and get funding for your business and projects in days, and ample time for repayment, offering you ample time to grow and attain your business goals.

    Please reply to: customersupport@capitalfund-hk.com
    or
    Contact us at: +852 3008 8373

    Unsubscribe here if you don’t want to get these amazing offers: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx-LI-ETiB-g37_ijIRHfBNhu__c-Go1dyOyZ_zU_pgeYTEg/viewform?usp=sf_link
    Via Miguel De Cervantes 47, Glen Cove, NY, USA, 33080

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter