Izvor: BSC Happy
03.05.2024 u 10:26
0

„NE DAO BOG NIKOME, OVAKO JE IZGLEDAO NAŠ ŽIVOT TIH 12 DANA“: Potresna ipovest OCA NASTRADALE ANGELINE IZ RIBNIKARA za HAPPY TV – održavali su je veštački (VIDEO)

Učenik VII/2 je pre godinu dana počinio najgori zločin u istoriji Srbije kada je u 8.40 sati ušao u školu, ubio čuvara na ulazu, pa tri devojčice u hodniku, a onda je upao na čas istorije i počeo da puca u svoje drugare iz razreda. Među ranjenima je bila Angelina Aćimović, kojoj su se lekari 12 dana borili za život, ali ona je na žalost podlegla posledicama ranjavanja. Na godišnjicu tragedije naša ekipa je razgovarala sa ocem tragično nastradale Angeline, čuvši njegovu ispovest koja para srca.

Otac male Angeline Anđelko Aćimović otvorio je dušu za našu televiziju, deleći sa nama kako je bilo tih 12 kobnih dana nakon ranjavanje njegove ćerke, koje je kulminiralo najgorim ishodom

– Ona je bila na aparatima i oni su je reanimirali. Održavali si joj veštački rad srca i ograna. Posle obaveštenja sam odmah došao do Angeline, to ne daj Bože nikome, kako je moguće, zašto…? Vrlo, vrlo teška jedna slika do kraja života. Smogli smo snage da… supruga je došla kasnije i da njoj kažem. Svi su bili u neverici, veri da će ostati živa. Onda je nastupilo tih 12 dana tragičnih za nas, ali i dar Božji da smo mogli da je mazimo, da budemo tu uz nju, to je bio naš život, kuća-bolnica – kaže kroz jecaje Anđelko Aćimović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter