Izvor: Kurir
03.05.2024 u 09:19
0

UŽIVO MINUT ĆUTANJA U ČAST SVIM ŽRTVAMA U RIBNIKARU: Roditelji ubijene dece u suzama, građani odaju počast! Oglasile se sirene

Roditelji ubijene dece i porodica čuvara škole u OŠ „Vladislav Ribnikar“ stigli su u ovu ustanovu noseći vence od belog cveća i sveće u rukama.

Oni su svi zajedno došli da odaju poštu svojim najmilijima koji su tragično stradali pre tačno godinu dana u prostorijama ove škole kada je na njih zapucao trinaestogodišnji dečak, bez razloga i motiva.

08.40 – Minut ćutanja

Iz prostorija škole, tačno u 8 i 40 kada je dečak ubica kobnog jutra ušetao i krenuo svoj krvavi pohod, začule su se sirene, nakon čega je nastupio minut ćutanja u čast svim žrtvama.

Vladislav Ribnikar, godišnjica

Roditelji su došli zagrljeni, a ispred škole je i veliki broj njihovih drugara i građana sa cvećem u rukama.

Ljudi se okupljaju na mestu ispred škole gde je postavljen pano sa fotografijama ubijenih, gde polažu cveće i pale sveće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter