Izvor: mirror
16.03.2024 u 19:26
0

MEGAN PONUDILA MASLINOVU GRANČICU: U jeku skandala vojvotkinja od Saseksa ponudila pomoć, Princeza od Velsa je odbila kao NEKVALIFIKOVANU!

Princeza Kejt je izdržala nekoliko teških nedelja, međutim, čini se da je malo verovatan saveznik na njenoj strani jer je Megan Markl navodno došla do nje „putem kanala“.

SELIN DION OTVORENO O BOLESTI: Jedno od najtežih iskustava u mom životu

Dve kraljevske supruge tradicionalno nikada nisu bile bliske prijateljice, a memoari princa Harija Spare tvrde da Kejt nikada nije bila dobrodošla i da su se njih dvoje prepirali oko haljina deveruša.

Princeza od Velsa je van pogona nakon abdominalne operacije, a na internetu se sve više spekuliše o njenom zdravlju koje je postalo sve ludije i bizarnije otkako je u januaru objavljena vest da se neće vratiti na kraljevske dužnosti do posle Uskrsa.

Bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Dženi Bond objasnila je za OK! da je bilo kakvo pomirenje između Megan i Kejt malo verovatno čak i ako su izveštaji tačni da je Megan kontaktirala Kejtin tim.

Rekla je: „Mislim da Kejt nikada ne bi smatrala Megan – koja je tako kratko vreme provela u kraljevskom okrilju – kao odgovarajuću ili kvalifikovanu osobu koja bi joj dala savet ili podršku.

Znajući nešto o maltretiranju na mreži, 42-godišnja Meghan je navodno nekoliko puta posegnula za svojom otuđenom jetrvom u pokušaju da popravi stvari. Međutim, stručnjak je tvrdio da Kejt teško da će pozdraviti bilo kakve reči mudrosti vojvotkinje od Saseksa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter