Izvor: NOVA SHOW
16.03.2024 u 18:27
0

SELIN DION OTVORENO O BOLESTI: Jedno od najtežih iskustava u mom životu

Pevačica Selin Dion danas se oglasila putem svog Instagram profila i osvrnula se na autoimuni poremećaj od kojeg boluje.

U fotografiji na kojoj pozira sa svojim sinovima, podelila je priču o borbi sa sindromom ukočene osobe, koji joj je dijagnostikovan 2022. godine.

„Danas se u svetu obeležava Međunarodni dan podizanja svesti o SPS-u. Kao što mnogi od vas znaju, u jesen 2022. godine, dijagnostikovan mi je sindrom ukočene osobe (Stiff Person Syndrome)“, napisala je na početku objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„Pokušaj prevladavanja ovog autoimunog poremećaja bio je jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i da živim što normalnijim životom. Duboko sam zahvalna na ljubavi i podršci moje dece, porodice, tima i svih vas. Želim da pošaljem svoje ohrabrenje i podršku svima onima širom sveta koji su bili pogođeni SPS-om. Želim da znate da to možete! Mi to možemo“, objasnila je.

Podsećamo, reč je o zdravstvenom stanju, koje je progresivno i neizlečivo, uzrokuje da telo napada sopstvene neurone i ozbiljno utiče na pokretljivost. Njena starija sestra Klodet rekla je da se Selin bori uprkos tome što nema kontrolu nad svojim mišićima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter