Izvor: Kurir
05.09.2024 u 09:04
0

NAŠEM DUGOGODIŠNJEM ČLANU: Osvanula čitulja Bori Đorđeviću u novinama

Rok legenda Bora Đorđević preminuo je 4. septembra u 72. godini u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Smrt Bore Čorbe potresla je region, a veliki broj njegovih kolega i prijatelja oprostio na mrežama se od velikana rok scene.

U novinama je danas objavljena čitulja Bori Đorđeviću.

BORINE PESME ĆE VEČNO ŽIVETI: Lepa Brena rasplakala ceo Taš emotivnim rečima

– Našem dugogodišnjem članu, istaknutom umetniku, prijatelju i kolegi odajamo svu počast opraštajući se od njega i muzike koja je obeležila naše živote. Dragom Bokiju, želimo spokoj i mir. Ostaće nam u dugom i lepom sećanju – oprostilo se Udruženje muzičara džeza, zabave u rok muzike Srboje.

Podsetimo, legendarni roker Bora Đorđević biće sahranjen u subotu, 7. septembra. Opelo će biti služeno u 14 sati, a sahrana pola sta kasnije, u 14.30. On će na večni počinak biti ispraćen u rodnom Čačku, što je bila njegova želja.

 

Inače, dan pre sahrane, petak, biće proglašen za Dan žalosti u Čačku.

– Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju, a u petak će biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe povodom njegove smrti, petak će u gradu Čačku biti proglašen za Dan žalosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter