Izvor: ALO
05.07.2024 u 16:43
0

„NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…“ Novo oglašavanje Anje Bla posle raskida sa Bakom, priznala sve javno!

Anja je istakla da ovo nije "fejk priča"

Najpopularniji jutjuber u Srbiji, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre nekoliko dana je na svom Jutjub kanalu saopštio da je raskinuo sa influenserkom Anjom Blagojević, poznatom pod pseudonimom Anja Bla.

Anja se oglasila na svom TikTok profilu, potvrdivši da su stvarno raskinuli. Naglasila je da su ranije dva puta prekidali, ali sada je sigurno kraj. Takođe, dodala je da joj je posao „procvetao“ nakon raskida.

Nisam videla nijedan loš komentar za mene od normalne odrasle osobe, a što se tiče dečijih komentara, ne dotiču me. Za dva dana me zapratilo oko 25 do 30.000 ljudi na Instagramu i hvala vam na tome.

OGLASILA SE INDI NAKON VESTI DA JE ZORAN TRAŽIO DA BUDE SVEDOK ZA UBISTVO JELENE: Do detalja opisala šta se desilo pre 8 godina

 

Ne možete da verujete koliko sam hiljada poruka dobila, ne ljutite se ako ne mogu na svaku da odgovorim. Ovo nije fejk, ja nikada ne bih pričala i pisala ove stvari, a da je u pitanju neki prenk, hvala i ljubim vas – govori Anja u videu.Podsetimo, Baka je u videu otkrio da je „morao da raskine kako bi se posvetio poslu i Jutjubu u koji je sipao celi svoj život“.Ubrzo je na društvenim mrežama reagovala i Anja koja je u nizu fotografija obrazložila razloge raskida.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter